1989-ben indítottuk vállalkozásunkat, amely mára a térség meghatározó szolgáltatójává nőtte ki magát. A   több  mint   20  éves   működésünk   alatt  mindig kiemelt  figyelmet  fordítottunk  a technikai fejlesztésekre.
    Jelenleg   2 automata szerelőgép, 2  centírozó és 1 teherszerelő- és centírozó gép teszi könnyebbé a munkánkat.
    TEVÉKENYSÉGEK menüpontunk alatt megtekintheti legfontosabb eszközeinket, gépeinket, galériánkban hamarosan láthatóak lesznek műhelyünkről, munkáinkról készült fotók, az ELÉRHTŐSÉG menüpontban pedig útbaigazítást talál arra az esetre, ha még nem járt volna nálunk, így könnyen, egyszerűen eljuthat hozzánk.
    Amennyiben van rá lehetősége csatlakozzon Facebook profilunkhoz, ahol még naprakészebb információkkal szolgálunk vállalkozásunkkal kapcsolatosan.
    Hamarosan indul Webshop szolgáltatásunk, ahol országos szinten is versenyképes árakon juthat hozzá az általunk forgalmazott gyártók termékeihez.
    Ha honlapunk elnyerte tetszését, és Ön is rendelkezik hasonló felülettel, lehetőség van "linkcserére" is, amelynek segítségével kölcsönösen hozzájárulhatunk egymás honlapjának népszerűsítéséhez, látogatottságunk növeléséhez, ezzel is elősegítve vállalkozásaink folyamatos fejlődését.

 


FORGALMAZOTT MÁRKÁINK

De kérésre bármilyen márkát beszerzünk

            

 

 

design & web: csabi@pke.hu